TOG Webzoeker

 

TOG - Tariefinformatiesysteem Organen Gezondheidszorg

Alle tarieven

In TOG staan de (landelijke) tarieven van zorginstellingen en medische beroepsbeoefenaren. Met TOG kunnen zorgverzekeraars gedeclareerde tarieven geautomatiseerd controleren. Er zijn verschillende controles mogelijk, snel en efficient.

Met behulp van deze webapplicatie zijn declaratiecodes, prestatiegegevens en tarieven van zorginstellingen en medische beroepsbeoefenaren te raadplegen. Ook zijn gerelateerde producten te downloaden, zoals berichtspecificaties, prestatiecodelijsten, datasets en testbestanden.

Steeds actueel

TOG bevat de tarieven voor ziekenhuizen, tariefbeschikkingen voor ambulancevervoer, de tarieven voor instellingen als laboratoria en trombosediensten en de tarieven voor huisartsen, medisch specialisten, psychiaters, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten, verloskundigen, tandartsen en orthodontisten.

De dataset van TOG bevat actuele en historische tarieven, met begin- en einddata. Wekelijks komt een geactualiseerd bestand beschikbaar. De bronnen hiervan zijn met name de Nederlandse Zorgautoriteit, Zorgverzekeraars Nederland, DBC-Onderhoud en Vektis. Alle tarieven zijn ook met de tariefzoeker te raadplegen.

Direct op de hoogte blijven?

Elk nieuw gepubliceerd bericht activeert een RSS-feed. Maakt u hiervan gebruik, dan wordt u hierover via uw browser of RSS-reader geïnformeerd. De feed voor TOG is: https://tog.vektis.nl/rss/tog_rss.xml.
Hier vindt u meer informatie over RSS.

Contact

Hebt u nog suggesties voor verbeteringen van deze applicatie of stuit u onverhoopt op problemen, mail dit dan naar servicedesk@vektis.nl. Vektis beoordeelt of suggesties voor verbeteringen in aanmerking komen voor de wensenlijst in een volgende release.